Japonský nůž Tojiro, druh Yanagi – Sashimi.
Nůž je určen ke krájení extrémně tenkých plátků masa, syrových ryb, sýrů a zeleniny.
Je vhodný zejména pro přípravu sushi, ale bude skvělým pomocníkem i při plátkování jiných pokrmů.
Optimálně vyvážený a perfektně ostrý nůž, který by neměl chybět v žádné kuchyni.
Čepel je vyrobena z 3-vrstvé kobaltové slitiny.
Rukojeť je vyrobena z magnolie a skvěle padne do ruky.
Nůž je dodáván v krabičce s ochranným pouzdrem na čepel.
Nenechávejte nůž ve vlhkém prostředí a omývejte ho pouze v ruce.
Vyrobeno v Japonsku.
Doprava ZDARMA na objednávky, které přesáhnou 1000Kč.
Více infromací získáte v Obchodních podmínkách v sekci Dodací podmínky
Obchodní podmínky
Nemusíte čekat až zboží dorazí na Vaši adresu. Využijte OSOBNÍ ODBĚR ZDARMA na našich čtyřech provozovnách.
Naše obchody
Přejeme si, aby se Vám u nás nakupovalo dobře. V případě dotazů nás kontaktujte.
Potřebujete poradit?