Japonský nůž Tojiro, plátkovací – Sujihiki.
Nůž lze doporučit především na sushi, sashimi, velké pečeně a jiné druhy masa, ryb a zeleniny.
Na rozdíl od nože Yanagi je nůž Sujihiki oboustranně broušený.
Nakrájíte tak opravdu extra tenké plátky pokrmu jedním tahem.
Tyto nože na první pohled upoutají krásným damaškovým vzorem z nerezové oceli, který je po obou stranách čepele.
Tento jedinečný vzor je výsledkem opakovaného skládání a kování jemné nerezové oceli v několika vrstvách.
Čepel je vyrobena z damascénské oceli - 63 vrstev.
Rukojeť je vyrobena z magnolie a skvěle padne do ruky.
Nůž je dodáván v krabičce s ochranným pouzdrem na čepel.
Nenechávejte nůž ve vlhkém prostředí a omývejte ho pouze v ruce.
Vyrobeno v Japonsku.
Doprava ZDARMA na objednávky, které přesáhnou 1000Kč.
Více infromací získáte v Obchodních podmínkách v sekci Dodací podmínky
Obchodní podmínky
Nemusíte čekat až zboží dorazí na Vaši adresu. Využijte OSOBNÍ ODBĚR ZDARMA na našich čtyřech provozovnách.
Naše obchody
Přejeme si, aby se Vám u nás nakupovalo dobře. V případě dotazů nás kontaktujte.
Potřebujete poradit?