Japonské kuchyňské nože Kasumi jsou vyrobeny z vysokouhlíkové nerezové oceli VG-10, vyvinutou přímo pro výrobu nožů, a opatřeny 33 vrstvami damascenské oceli. Kovány jsou na tvrdost 59-60 HRC a vydrží proto déle ostré než jiné nože. Každý nůž má vrstvenou dřevěnou rukojeť z odolného exotického dřeva Pakka, která je zajištěna nerezovými nýty.
Tyto nože na první pohled upoutají krásným damaškovým vzorem z nerezové oceli, který je po obou stranách čepele. Tento jedinečný vzor je výsledkem opakovaného skládání a kování jemné nerezové oceli v několika vrstvách.
Neobyčejnou ostrost těchto nožů využijete nejen při přípravě pokrmů japonské kuchyně, jako je například Sushi, ale stanou se vašimi pomocníky při všech typech krájení.
Vhodné umývat v ruce.
Vyrobeno ve městě Seki, Japonsko.
Doprava ZDARMA na objednávky, které přesáhnou 1000Kč.
Více infromací získáte v Obchodních podmínkách v sekci Dodací podmínky
Obchodní podmínky
Nemusíte čekat až zboží dorazí na Vaši adresu. Využijte OSOBNÍ ODBĚR ZDARMA na našich čtyřech provozovnách.
Naše obchody
Přejeme si, aby se Vám u nás nakupovalo dobře. V případě dotazů nás kontaktujte.
Potřebujete poradit?